Cenik slikopleskarskih del

      Comments Off on Cenik slikopleskarskih del

Cenik slikopleskarskih del je odvisen od vrste storitve, ki jo stranka zahteva. V splošnem velja, da cenik slikopleskarskih del zajema standardne storitve in opredeljuje cene (običajno na kvadratni meter) za enostavne dejavnosti, kot so: beljenje sten, kitanje in glajenje sten, brušenje površin, pleskanje, nanašanje premazov ipd.

Natančnejši cenik slikopleskarskih del je možno dobiti tudi za vzdrževanje oken in vrat, ki pa zajema različne storitve (od kitanja in brušenja do barvanja). Do določene mere natančnosti cenik slikopleskarskih del opredeljuje tudi vzdrževanje, čiščenje in glajenje drugih površin in pohištva.

Kljub temu, da cenik slikopleskarskih del precej natančno opredeljuje cene posamičnih storitev, pa je oseben posvet s ponudnikom vedno zaželen. Ogled na terenu namreč lahko izkaže posebne zahteve in potrebe konkretnih objektov, ki jih je potrebno vzdrževati.

Cenik slikopleskarskih del nam omogoča, da okvirno določimo ceno storitve, ki jo potrebujemo. Kljub temu pa je posvet s strokovnjakom glede potrebnih opravil vedno zaželen.