Darila za rojstni dan

      Comments Off on Darila za rojstni dan

Poznaš tisto šalo, ki sprašuje, koliko rojstnih dni imaš? Ti seveda odgovoriš, kateri rojstni dan si praznoval nazadnje. Seveda pa se izkaže, da odgovor ni pravilen, saj naj bi bil pravilni, da ima človek le en rojstni dan, vse ostalo pa so obletnice. Pa poglejva sedaj z druge strani. Ali koga to sploh zanima? Te zanima, ali praznuješ rojstni dan, ali samo njegovo obletnico? Hehe, saj se mi je zdelo. Popolnoma vseeno ti je. Pomembno je le, da se sorodniki, prijatelji, znanci spomnijo na ta tvoj posebni dan in če je le možno, ti podarijo kakšna darila.

Darila pa so spet večna tema debat, kadar je na pladnju rojstni dan. Lahko bi rekli 100 ljudi, 100 različnih mnenj, kaj je dobro darilo in kaj ne. Če pogledamo natančno, lahko ugotovimo, da v bistvu redko podarimo za darilo tisto, kar je všeč slavljencu. Največkrat za rojstni dan podarimo tisto, kar mislimo, da mu je všeč, ali še pogosteje, kar je všeč nam.

Obstaja pa kategorija daril, pri kateri imamo zelo malo možnosti, da zgrešimo. Le osebo moramo vsaj malo poznati, pogledamo, kakšne so njegove navade in si izberemo tisto ta zabavno. Vsak človek ima kakšno navado, ki se ostalim okoli njega zdi smešna. Izkoristimo rojstni dan te osebe in mu podarimo smešna darila. Na primer, če vedno zamuja, mu podarimo budilko ki pobegne. V kolikor se ves čas pritožuje, kam čas tako beži, je za njegov rojstni dan odlična stenska ura, ki se vrti nazaj. Če govorimo o ženski osebi, ki pravi, da težko zaspi, da jo vedno kaj zmoti, nam na misel pride pokrivalo za oči. Seveda nenavadno, ampak z zabavnim napisom.

Prepričan sem, da se je bistvo smešnega darila za rojstni dan pokazalo. Nikoli ne moreš zgrešiti, če pomisliš, kaj slavljenec počne, kakšne so njegove navade in kakšne izjave. Iz tega pa zagotovo lahko izluščiš kaj koristnega, ki ti bo za njegov rojstni dan pokazalo idejo za darilo.