Flip etui za HTC One iz usnja

      No Comments on Flip etui za HTC One iz usnja

gizmoDandanes vedno več ljudi uporablja pametne telefone, s povečanim povpraševanjem po le-teh pa se veča tudi potreba po zaščiti svojih mobilnikob. Nihče izmed nas noče zapravljati po več sto evrov za menjavo ekrana ali kateregakoli drugega dela na svojem mobitelu, še posebej če na tržišču obstaja produkt ki je namenjen predvsem zaščiti pametnega telefona, cena pa je v primerjavi z menjavo ekrana ali popravilom telefona zelo nizka. Za zaščito svojega HTC One uporabljam Flip etui za HTC One iz usnja, saj vem da moderen izgled samega etuija kot tudi zaščita ki jo etui nudi predstavljata na tržišču neprimerljiv in nedosegljiv standard kakovosti. Zaradi svoje nenadomestljive karakteristike imam na zlogi še kar dva dodatna etuija, a je prvi še danes po pol leta uporabe takšen kot nov.

Za zaščito HTC One priporočam uporabo priročnega flip etuija, proizvedenega iz visokokakovostnega umetnega usnja. Etui omogoča magnetno zapiranje na sprednji strani ter vertikalno odpiranje. Kvalitetna izdelava zagotavlja trpežnost in vzdržljivost produkta, ki ščiti pred udarci, umazanijo, padci, praskami in ostalimi mehanskimi poškodbami. Z uporabo flip etuija za HTC One iz usnja vam nikoli več ne bo treba skrbeti glede fizičnih poškodb ki nastanejo ob padcih vašega gizma. Svoj pametni telefon lahko mirno in preprosto spravite v svoj žep skupaj s ključi, obeski, denarnico in ostalimi ostrimi predmeti, brez strahu da bi ti poškodovali vaš. Usnjen flip etui za vaš HTC One ima zelo moderen izgled, obenem pa zagotavlja popolno zaščito. Poleg tega da bo etui zaščitil vaš gizmo, bo omogočil tudi izstopanje vašega pametnega telefona. Pri izbiri svojega etuija izberite tisto barvo in model ki vam najbolj ustreza glede na vaše vsakodnevne potrebe.

htc_flip_etuiTrg je poplavljen z ovitki in etuiji različnih vrst, zato je izbira dotičnega produkta odvisna od posameznika samega. Nadvse pomembna pa je razlika med etuiji in ovitki. Ovitki so zgolj minimalna in osnova zaščita za vaš HTC One, medtem ko etuiji podobno kot denarnica ovijejo vaš gizmo. Večina etuijev deluje na princip denarnice, nekateri imajo tudi reže za kartice, delujejo na magnetno zapiranje in so zelo trpežni, tako pa omogočajo celovito zaščito vašega HTC One pametnega telefona. Na voljo je ogromno različnih vzorcev in barvnih kombinacij ter modelov flip etuijev za HTC One, od preprostih enobarvnih, pa do raznobarvnih pikčastih ali dvobarvno črtastih. Če je vaša želja po osebnem izražanju večja kot pri drugih lahko izberete flip etui za vsak dan, glede na vaše počutje ali pa glede na to kaj imate oblečeno. Z uporabo priročnega flip etuija za HTC One boste venomer zaščiteni, tako pa boste lahko po vsakodnevnih opravilih skočili brez strahu pred tem, da bi se vašemu mobitelu zgodilo kaj slabega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *