Kamp Valkanela v objemu prekrasnega zaliva

      Comments Off on Kamp Valkanela v objemu prekrasnega zaliva

Kamp Valkanela se nahaja v objemu prekrasnega zaliva med Vrsarjem in Funtano. Obiskovalcem kamp Valkanela nudi zelo pester izbor nastanitvenih možnosti. Tako ima kamp Valkanela blage strmine v senci dreves do mehkobe trave ob plaži.

Posebnost, ki jo kamp Valkanela nudi gostom ni le pestra izbira parcel, ampak tudi odlična panorama, saj se lahko ob uživanju prostih dni lahko razgledujejo na lepo okolico. Pri tem lahko oko uzre Vrsar ali bližnje otoke. Skupno lahko gostom nudijo 1800 parcel. Ponudba je razdeljena na superior parcele, ki so nameščene ob morju, parcele so namenjene vsem, ki si ne želijo bližine morja. Ponudbo zaključuje kamp prostor. Namenjen vsem, kateri želijo v polnosti užiti naravo, ki jih obdaja. Pestrost ponudbe parcelam dodajajo mobilne hiške. Za vsak okus se najde mobilna hiška, ki je podobno kot parcele bliže morju, ali od njega odmaknjena.

Za obiskovalce, ki radi okušajo dobrote je kamp Valkanela pravi naslov. Bližina ribiškega Vrsarja je garancija, da bodo na krožniku sveže ribe, morski sadeži ali školjke iz bližnjega naravnega parka Limski zaliv. Gril Smrkiva, ki se nahaja na plaži bo vse jedi popestrila z izbranimi istrskimi vini. Ljubiteljem pic kamp Valkanela ponuja picerijo Kantineta, kjer poleg pic lahko izbirajo tudi okusne solate in testenine. Za vse, ki jih žeja doleti na plaži sta na voljo dva bara.

Velik zaliv, kjer se nahaja kamp Valkanela slovi med kopalci kot odlična točka za brezskrbno uživanje v morski vodi. Plaže so kamnite, prodnate, skalne in peščene. Modro odločitev za kopanje v zalivu med Funtano in Vrsarjem potrjuje mednarodna modra zastava za kakovost storitve, čistost morja in obale, varnost ter opremljenost plaže. Aktivni dopust je zagotovljen za vse, ki si ne želijo zgol poležavanja. V ta namen je ponudba teniških igrišč, igrišče za odbojko na mivki ter pestra paleta druge ponudbe.

Kamp Valkanela je modra odločitev.

www.campingrovinjvrsar.com.