Kolesarska trgovina FactoryStore

      No Comments on Kolesarska trgovina FactoryStore

Kolesarska trgovina FactoryStoreVsi ljubitelji profesionalnega ali pa rekreativnega športa boste zagotovo veseli, ko boste ugotovili, da lahko vso kolesarsko opremo, nahrbtnike in torbe, športno prehrano, športne slušalke in še marsikaj kupite kar na istem mestu in to medtem, ko boste doma sedeli na udobnem stolu. Ponudba kolesarske trgovine Factorystore je namreč zelo široka in bogata, zato bo prav vsak nekaj našel zase.

Factorystore se sicer nahaja v Grižah, vendar pa to ni ovira, saj naročanje poteka preko spleta. Na strani spletne trgovine boste našli točen naslov kolesarske trgovine in njihovo telefonsko številko, elektronsko pošto ter seveda tudi informacijo o delovnem času. Produkte boste lahko plačali na različne načine, dobro pa je omeniti tudi to, da kolesarska trgovina Factorystore artikle brezplačno dostavi, v kolikor celoten znesek nakupa presega 10€, artikle pa lahko tudi brezplačno vrnete, v kolikor je bil celoten znesek na blagajni nad 50€.

Na spletni strani si lahko ogledate znamke, ki jih ponuja trgovina, pogledate artikle pod kategorijo »Razprodaja« in »Novosti«, lahko pa si celo izberete kolo za izposojo. Spletna trgovina Factorystore je pregledna, saj boste na levi strani domače strani spletne trgovine našli celoten seznam kategorij artiklov. Tako boste lahko hitro našli točno tisto, kar iščete. Če kupujete darilo in niste popolnoma prepričani, ali bi bilo obdarovancu nekaj všeč, pa se lahko odločite tudi za darilni bon. Darilni bon si lahko zagotovite v vrednostih 5 €, 10€, 20€, 50€ in 100€. V kolikor se vam bo ob iskanju artiklov porodilo še kakšno vprašanje, pa kontaktirajte ekipo podjetja Factorystore, katera vam bo z veseljem pomagala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *