Nenavadna in zabavna stenska ura

      Comments Off on Nenavadna in zabavna stenska ura

Pomislite, kaj ima vsak človek doma na steni. Večina ljudi na to vprašanje odgovori koledar. Sicer je to skoraj vedno res, ampak še bolj res pa je, da nam steno doma krasi stenska ura. V 99% je stenska ura čisto klasična, s tremi nič kaj privlačnimi kazalci, ki dolgočasno lazijo okoli in okoli vse dneve. Boste rekli, da je pomembno le to, da stenska ura služi svojemu namenu? Morda res, ampak zakaj si nebi popestrili svoje stene? Zakaj razmišljate le o stenski dekoraciji v obliki barve, nalepk, slik ali kaj podobnega. Stenska ura pa je čisto navadno, če je čisto navadna.

Poglejva na hitro nekaj idej, s katerimi bo stenska ura postala dekoracija. In prav vse po svojem čudovite, seveda odvisno od tega za koga gre, kakšen tip človeka ste.

Resnično čudovita in atraktivna stenska ura ponev. Za vse tiste, ki radi kuhate, kot tudi za tiste, ki si ne znajo speči niti jutranje jajce. Ta stenska ura ima jajce na oko vedno na voljo.

Predstavljajte si, da nekdo, ki je pri vas na obisku pogleda na uro, ta vaša stenska ura pa se vrti nazaj. Pač, včasih so bili časi malo boljši – »ko smo bili mi mladi, je bilo pa vse drugače…«. Privoščite sebi, ali komu drugemu vsaj miselni skok v preteklost s stensko uro, ki se vrti nazaj.

Če pa vam je bolj všeč klasično premikanje stenske ure, potem pa si lahko izberete takšno, ki jo sestavite sami. Stenska ura ima številke, ki jih nalepite v obliki kakršno želite in tako imate vse v enem – stensko dekoracijo in stensko uro. Nekaj podobnega, vendar še bolj čudovito če vam je všeč London pa je stenska ura v obliki big bena. Ne veš kako izgleda? Poišči jo na funky.si. Res je neverjetna in velika.