Optimizacija spletnih strani

Vsak si želi biti na prvi strani, vendar si vsakdo ne zasluži biti tam. Vaše podjetje, znamka ali spletna stran si morajo zaslužiti to pravico. Google zdaj uporablja več kot 200 signalov v svojih algoritmih za točkovanje in tako je bilo lani več kot 540 izboljšav kakovosti samo v njihovem iskalnem algoritmu. Naš pristop temelji na razumevanju vaših edinstvenih izzivov in ciljev podjetja, preden zgradimo dogovorjeno SEO strategijo, ki je prava za vas, osredotoča pa se na zagotavljanje izjemne donosnosti vaše naložbe. Povezave so ključne za vidnost v spletnih iskalnikih. Čeprav Google dandanes uporablja več kot 200 signalov v svojem algoritmu za ocenjevanje spletnih strani, so hiperpovezave še vedno eden izmed najpomembnejših signalov za dosego večje prepoznavnosti spletne strani.

Izgradnja povezav je lahko zavajajoča, časovno intenzivna in neprijetna, a izboljšanje števila povezav in socialnih signalov so potrebni za vse, ki želijo postati konkurenčni med rezultati iskanja. Izraz »Izgradnja povezav« je pravzaprav precej zastarel, saj gre pravzaprav ta zagotavljanje razlogov, ki privabljajo povezave, namesto, da bi jih res »gradili.« Preden razvijete trženje in strategijo vsebine, ki dovaja razloge, zakaj si povezave zaslužite, morate razumeti svoje ciljno občinstvo. Dobra strategija povezav bo gradila odnose, ustvarjala magnetno vsebino, povečala napotitveni promet, povečala prepoznavnost blagovne znamke, med tem, ko bo izboljševala relevantnost in prenos teže na spletno stran, da bi izboljšala njeno uvrstitev. Iskalni marketing zajema širok spekter dejavnosti, ki so vse osredotočene na to, da vašo spletno stran naredijo bolj vidno, ko nekdo uporablja iskalnik. Če nekdo vaše podjetje išče na internetu, je nujno, da se spletna stran trdno pojavi na vidnem mestu v rezultatih iskalnikov, ali pa vašemu podjetju nikoli ne bo prinesla vrednosti današnje obremenitve gospodarstva.

Ponujamo vam popolnoma integrira in celosten pristop k marketingu iskalnikov, ki gleda na večjo sliko in tako presega zahteve podjetja. Dve glavni disciplini marketinga iskalnikov sta optimizacija iskalnikov (SEO) in plačaj na klik (PPC). Medtem, ko sta pristopa ločena, drug drugega dopolnjujeta, ko sta združena v eno celostno strategijo trženja. Naša storitev izgradnje povezav je temeljni element SEO storitve. Naša ustvarjalna ekipa vam bo pomagala določiti svoje cilje ­gradnje povezav, identificirati ključno občinstvo v vaši industriji, ter razvila strategijo, ki jih bo preko vsebine, odnosov z javnostjo in dosega pritegnila.