Podaljševanje las v ekstremne dolžine ni vedno najboljša izbira

WOMAN

(Photo credit: raffacama)

Res je, da si lase podaljšamo zaradi tega, da bi imele »dolge lase«, a daljša kot je dolžina tud več nege potrebuje. Da o tem, kako nas lahko ekstremno dolgi lasje ovirajo pri vsakdanjih opravilih, sploh ne izgubljamo besed. Preden se odločite za podaljševanje las, premislite tudi o tem, koliko se vam v resnici da ukvarjati z dolgimi lasmi! Dolgi lasje so sicer lahko zelo lepi, a lahko prav tako povročajo nešteto preglavic. Poleg tega pa ne pristajajo ravno na vse oblike obraza in ne ustrezajo vsem načinom življenja.

Ko se ne znate odločiti za dolžino las, je vseeno priporočljivo, da se odločite za nakup daljših lasnih podaljškov, ki vam jih frizerka še vedno lahko skrajša, saj bi bilo malo absurdno iti po drugi poti; da bi si podaljševali podaljšane lase! Nekako najbolj optimalna dolžina podaljškov, ki ustreza večini deklet, je dolžina od 40 do 50 cm in sega že skoraj do pasa. Dolžine nad 50 cm pa segajo čez pas in običajno pomenijo že zares dolge lase. Seveda je dolžina odvisna tudi od vaše velikosti, za navedene velikosti smo upoštevali povprečne višine deklet (od 165 do 170 cm).

Čeprav si morda želite zares dolgih las, premislite o tem, če se vam bo dalo za njih skrbeti. Dolge lase je treba redno krtačiti, hitreje se vozlajo, dlje časa se sušijo in če imate rade zlikane lase, boste zato porabile gotovo enkrat več časa kot do sedaj.

Preberi več o podaljševanju las na http://www.xn--lasnipodaljki-luc.com

 

 

Enhanced by Zemanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *