Podaljški za lase iz umetnih las

      No Comments on Podaljški za lase iz umetnih las
sarah_long_hair

sarah_long_hair (Photo credit: artescienza)

Ne glede na to, za katero vrsto lasnih podaljškov se boste odločile (clip on, keratinski čepki, micro ring, lasni trakovi…), vedno imate na izbiro dve vrsti las: naravne in sintetične. Slednji so cenovno ugodni, enostavni za nego, dolgo obstojni, delujejo pa tudi temu primerno – umetno. Podaljški za lase iz naravnih las so resda precej dražji, a tudi končni učinek je veliko bolj glamurozen kot pri njihovih umetnih ponaredkih.

Prednost naravnih las je tudi v tem, da jih lahko barvate in drugače toplotno obdelujete (likanje, kodranje), vendar se morate pri tem zavedati, da jim s tem krajšate življenjsko dobo. Podaljški za lase, ki so narejeni iz pravih las, lahko ob pravilni negi zdržijo tudi do pol leta, če uporabljate clip on podaljške, ki jih ne nosite prav vsak dan, pa jih boste lahko uporabljale še nekaj časa dlje.

Edini podaljški za lase iz sintetičnih las, ki so priporočljivi za uporabo, so podaljški v obliki dread lockov, pri vseh ostalih stilih pa vam bo čisto vsaka frizerka svetovala uporabo naravnih las. Še posebej priporočljivo je, da imajo tej oznako »remi kvaliteta«, ki zagotavlja, da kupujete lase najvišje možne kakovosti. Za umetne lase se lahko pogojno odločite takrat, ko niste prepričane, ali podaljški za lase pridejo v poštev za vaš način življenja: ne veste, če se vam bo dalo vsak dan spenjat podaljške na vaše prave lase, niste prepričane o barvnem odtenku ali imate katero drugo dilemo. V vseh ostalih primerih pa ti svetujemo uporabo naravnih las.

 

Enhanced by Zemanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *