Pričeske, s katerimi ne morete zgrešiti

      No Comments on Pričeske, s katerimi ne morete zgrešiti
Behind the Scenes with Aveda™ – Osklen SS14 – ...

Behind the Scenes with Aveda™(Photo credit: goMainstream)

Predstavljamo vam pričeske, ki veljajo za klasične in z njimi gotovo ne morete zgrešiti, ne glede na to kaj trenutno narekujejo modne smernice.

Če ste kratkolasa, gotovo ne morete zgrešiti s pixie pričesko, ki jo lahko nosite na različne načine: za bolj elegantne priložnosti naj bo počesana nazaj , za sproščeno kavo v mestu pa si jo skuštrajte in popestrite z obročem za lase. Če so vaši lasje srednje dolgi, so klasične pričeske skoraj vedno v obliki paža, ki lahko sega do brade ali do ušes, popestrite pa ga lahko z ravnim ali asimetričnim frufrujem. Paž je odličen že zaradi tega, ker ne zahteva posebne nege, poleg tega pa boste z lahkoto vzdrževale njegovo obliko tudi same, brez rednih, vsakomesečnih obiskov frizerskega salona, ki je v primeru kratke pričeske neizogiben. Največjo izbiro imajo gotovo dekleta, ki imajo dolge lase. Dolgolaske lahko njihove pričeske popestrijo z visokim čopom, klasično in elegantno figo, ki jo lahko ob bolj sproščenih priložnostih spnejo na strani, za prihajajoče poletne dni pa je skoraj obvezna kita! Ta je lahko pravilna in urejena, lahko pa je nekoliko bolj rahlo speta, razmršena, s čimer boste ustvarili super poletni videz. Dolgolaske se lahko odločite tudi za rahle kodre, ki ne gredo nikoli iz mode, za bolj slovesne priložnosti pa si izberite dvignjene (pin-up) pričeske, ki so večna klasika na rdečih preprogah.

Videz vaše pričeske naj dopolni pravilna izbira make-upa, tako dnevnega kot nočnega, s čimer bo vaš upseh zagotovljen, samozavest pa na višku!

Enhanced by Zemanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *