Slikopleskarstvo

      Comments Off on Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo je v trendu ponovnega vzpona in postaja vse bolj pogost način kreativnega opremljanja notranjih prostorov za osebno ali poslovno rabo. Ker je ambient, ki ga prostor ustvarja in ponuja uporabnikom, med najpomembnejšimi dejavniki visoke kvalitete bivanja, ponujamo v podjetju Klimatos vrsto standardnih in nadstandardnih storitev za vzdrževanje in ustvarjanje prijetnega bivalnega okolja.

Slikopleskarstvo Klimatos poleg standardnih storitev pleskanja, kitanja in brušenja stenskih površin, polaganja tapet, vzdrževanje in zaščita lesenih površin ter podobnega, ponuja tudi celostni sistem kakovostne storitve svetovanja in iskanja optimalnih rešitev za opremo doma. Za ustvarjanje prijetnega okolja ponuja slikopleskarstvo moderne rešitve, ki vključujejo poslikave sten z različnimi vzorci in motivi, ki dopolnjujejo estetiko bivalnih prostorov. Vsak bivalni prostor lahko tako kontekstualno opremimo iz izbiro ustrezne palete barv in motivov ter mu s tem vdihnemo unikaten čar in občutje prostora. Kvalitetno slikopleskarstvo tako sestoji iz iskanja ustreznih motivov in barvnih nians, ki bodo skupaj s pohištvom in drugo opremo, ustvarili enkratno vzdušje bivanja v prostoru. Slikopleskarstvo s tem dosega visoke umetniške nivoje in nikakor ni zgolj tehnična vrlina poznavanja barv, materialov in tehnik pleskanja. Umetniški čut in smisel za opremo notranjih prostorov sta za slikopleskarstvo odločilna elementa kakovosti.

Slikopleskarstvo Klimatos poskrbi za vse, kar je potrebno za prenovo notranjih prostorov in ustvarjanje človeku prijaznega okolja. Dom je toliko vreden, kolikor vanj vlagamo. Po mnogih letih uporabe bivalni prostori izgubijo svoj prvoten čar, saj zob časa tudi njim ne prizanese. Stenske barve zbledijo, lesene površine se izrabijo, okenski okviri se izsušijo in popokajo. Slikopleskarstvo Klimatos ponuja rešitev za popolno revitalizacijo doma. V ustreznim načrtom obnove, izbiro primere barvne sheme in morebitnih dodatnih stenskih poslikav, bo slikopleskarstvo ustvarilo nov dom, napolnjen z poživljajočo energijo. Nove atmosfere bivanja v notranjih prostorih so učinek preproste revitalizacije bivalnih površin, s katerimi slikopleskarstvo prinaša kreativne in inovativne rešitve za vsak dom.